Η ψυχή που χάθηκε στο Σύνταγμα

Στο βίντεο φαίνεται ο 53 ετών άνεργος οικοδόμος Δημήτρης Κοτζαρίδης πατέρας δύο παιδιών την ώρα που ψυχορραγεί σε ένα παγκάκι στο Ζάππειο λίγα λεπτά πριν έρθει το ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος άνθρωπος ύστερα από ανάγκη να τρέξει για να γλιτώσει από έναν από τους πετροπόλεμους και από τα αμέτρητα χημικά,ένιωσε αδιαθεσία και δύο φίλοι – συνάδελφοι του τον βοήθησαν να βγεί από το νέφος των χημικών που έπνιγε το Σύνταγμα..

Ξεψύχησε τελικά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός,κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

Η γυναίκα και οι συγγενείς του 53χρονου άντρα καταγγέλλουν το κράτος και την αστυνομία,δεν άντεξε τον πετροπόλεμο και τα δακρυγόνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο 53χρονος άνδρας έφθασε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγούς και αναπνοή, με μυδρίαση και ισολεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Το προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθούσε για περίπου 50 λεπτά να τον επαναφέρει στη ζωή, αλλά μάταια.

Η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κα Ράικου διέταξε προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν όλες οι συνθήκες θανάτου του Δημήτρη Κοτζαρίδη και μάλιστα δόθηκε εντολή στον Εισαγγελέα να μεταβεί στο νοσοκομείο για έρευνα όπου βρίσκετε αυτή την στιγμή προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια του θανάτου του.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Από εμάς μόνο δυο κουβέντες:

– Συλληπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου.

– Όλοι μαζί, ενωμένοι επιτέλους στον αγώνα εναντίον τους και όχι άλλες μάχες μεταξύ μας.

Published in: on 20 Οκτωβρίου, 2011 at 10:00 μμ  Σχολιάστε  

The URI to TrackBack this entry is: https://aganaktismenosthira.wordpress.com/2011/10/20/%ce%b7-%cf%88%cf%85%cf%87%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%ac%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Σχολιάστε